سایر زبانها فا EN

روغن سیلیکونی

روغن سیلیکون :

سیلیکوسان بسپار شده مایع، با زنجیره های جانبی آلی را می توان روغن سیلیکون نامید. روغن سیلیکون دارای اتم های متغیر سیلیکون و اکسیژن است. روغن سیلیکون دارای ویسکوزیته های مختلفی می باشد که با توجه به ساختار زنجیره پلیمری از 40 تا 1000 متغیر خواهد بود.

∗ ویژگی های روغن سیلیکون
- روغن سیلیکون بی بو، غیر اشتعال زا و غیر سمی است. به دلیل دارا بودن خاصیت روغن کاری شونده و پایداری حرارتی منحصربفرد، از این روغن سیلیکون در صنایع زیادی همانند صنعت دارو، خودرو و هوا و فضا استفاده می شود.

∗خواص روغن سیلیکون:
- بدون مزه بوده و چسبندگی بسیار متغیری دارد.
- کشش سطحی بسیار پایین روغن سیلیکون.
- روغن سیلیکون عامل دی الکتریک بسیار خوبی است
- دارای خواص ضد کف بوده و استفاده گسترده از روغن سیلیکون در صنایع غذایی.

∗ کاربردها
- از روغن سیلیکون به دلیل دارا بودن خواص ضد بُرش در صنعت هوایی به عنوان روغن هیدرولیک استفاده می شود. از این روغن در بسیاری از صنایع دیگر نیز استفاده می شود.
- از روغن سیلیکون در فرآیند تخمیر در کارخانه های دلستر سازی استفاده می شود.
- منسوجات به پرداخت کاری نرم نیاز دارند و روغن سیلیکون برای فراهم کرن این نرمی استفاده می شود.
- روغن سیلیکون به عنوان جایگزینی برای مایع زجاجی چشم در طی بسیاری از اعمال جراحی استفاده می شود زیرا، هیچ ماده دیگری خلوص این روغن را ندارد.
- از روغن سیلیکون در پمادها و کرم های پوست استفاده می شود.
- ابزارآلات پزشکی با روغن سیلیکون روغن کاری می شود.
- از روغن سیلیکون در نجاری نیز برای روغن کاری استفاده می شود.
- از روغن سیلیکون در تهیه اسپری های روان کننده استفاده می شود.
- در تهیه محلول های ضد زنگ از روغن سیلیکون استفاده می شود.

آنتی فوم سیلیکونی :

آنتی فوم، یک افزدونی شیمیایی می باشد که باعث کاهش و مانع شکل گیری کفی است که در طی یک فرایند شیمیایی مایعات ایجاد شده است.

در فرایندهای شیمیایی، کف ها، باعث ایجاد مشکلات جدی بسیاری می شوند. باعث ایجاد مشکلاتی روی سطح پوشاننده می شوند و مانع از این می شوند که از تمامی گنجایش ظرف حامل ماده، استفاده شود.

اختلاط شدید روغن با هوا در اکثر موارد اجتناب ناپذیر است. این امر به نوبه خود تاثیرات منفی جدی بر کیفیت روانکار و سیستم روانکاری می گذارد، افزایش اکسیداسیون روغن، ایجاد حفره بر سطح قطعات و… نمونه ای از این تاثیرات نامطلوب می باشد . بنابراین به منظور جلوگیری از این تاثیرات از افزودنیهای ضد کف استفاده میشود. افزودنیهای آنتی فوم در دونوع سیلیکونی و غیر سیلیکونی قابل تامین میباشد.

ضد کف سیلیکونی که در سیاری از صنایع نظیر تولید رزین های امولسیونی ، کاغذ ، پالایش نفت، حفاری و پروسه های شیمیایی دیگر نظیر صنعت نساجی قابل استفاده است. ضمن اینکه در تجهیزات مورد استفاده ایجاد خوردگی نمی نماید از آنجا که این آنتی فوم فرار نمی باشد لذا هیچ مشکلی در رابطه با بخارهای قابل اشتعال وجود ندارد. از خواص خوب این آنتی فوم های سیلیکونی  ویسکوزیته پایین و قدرت بالای آن می باشد. این محصول در محدوده وسیعی از صنایع نساجی، رنگرزی و تکمیل پارچه، رنگ سازی ، افزودنی های بتن، حفاری، شوینده و غیره پاسخ مطلوبی داده است. در صنایع قند و شکر، صنایع غذایی ( مرباسازی، دلستر، چیپس) و هم چنین برای تزریق به گلِ حفاری جهت کف نکردن از آنتی فوم سیلیکونی استفاده می شود.

مشخصات فنی کامل
نقشه ها و نمودارهای مربوطه
رال رنگ